Opskrifter på hjemmelavede lækkerier til morgenbordet

Vi er meget beæret over, at mange af vores gæster højlydt giver udtryk for nydelsen af vores morgenbord. Flere har endda opfordret os til at sende opskrifterne..

 

Derfor følger der her opskrifter på, hvad vi vælger at bidrage til af hjemmelavede lækkerier til det store morgenbord ❤

Hjemmelavet crunch som drys på skyr eller yoghurt

1 dl. hakkede mandler eller hasselnødder

1 dl. havregryn

1/2 dl. sukker

50. gr. smør

Og så hvad jeg ellers har lidt af i skufferne, som kan være en håndfuld græskarkerner, solsikkekerner eller pinjekerner - kun fantasien sætter grænser.

 

Det hele bliver ristet på panden - sukkeret tilsættes til sidst, og hold så øje med at det ikke brænder på!

 

Når det er kølet helt af, så ligges det i en tætsluttet bøtte med låg, så det kan holde sig - her er det brugt inden for max 3 uger.

 

Bruges til topping på skyr eller yoghurt.

 

Pynt med lidt sirup og et par friske bær.

 

Velbekomme ❤

 

(Billede følger)

Brusebadsboller - verdens nemmeste koldhævede boller

Opskriften er inspireret fra ALT FOR DAMERNE - dog har jeg gjort bollerne lidt grovere, så den er lidt sundere 😉

 

https://www.alt.dk/mad/opskrift/brusebadsboller

 

20 stk.

15 g gær

1 spsk. sirup eller honning

7 dl koldt vand

8 g salt

450 g hvedemel

200 g groft hvedemel

200 g grahamsmel 

Farmors hjemmelavede syltetøj

Hybenmarmelade:

 

Solbærmarmelade:

 

Jordbær- og rabarbermarmelade:

 

Blåbærmarmelade:

 

Opskrift og billeder følger 

Grove morgenboller

Opskrift følger