TAK :-)

KÆRE GÆSTER

TAK FOR JERES BESØG - HVER EN GÆST ER EN HELT UNIK OPLEVELSE MED HVER SIN HISTORIE <3

TAK TIL JER, DER SENDER BILLEDER EFTER JERES OPHOLD, SOM VI MÅ BRUGE TIL AT MARKEDSFØRE VORES DEJLIGE STED MED - DET GØR HJEMMESIDEN MERE LEVENDE ;-)

TAK TIL JER, DER LIGGER EN HILSEN IND I GÆSTEBOGEN, PÅ FACEBOOK ELLER SKRIVER PÅ TAVLEN I OPHOLDSSTUEN, SÅ ANDRE KAN FORNEMME STEMNINGEN I TRÆHUSETs BnB :-)

TAK FOR DENNE GANG! PÅ GENSYN <3

11-08-2020

Pernille

Tak for et skønt ophold i træhuset.

Vi lånte huset i en uge i sommerferie, dejligt og rummeligt hus, med noget for store og små. Hyggelig stemning samt pænt og rent. Omgivelserne er fantastiske og mange oplevelser i nærheden. Søde og hjælpsomme udlejere.


Kan helt klart anbefales herfra😃

05-12-2019

Inna og familie

TAK modtaget på mail 🙏

23-10-2019

Ulla Ømark

Kære alle

Vi holdt i sommers familietræf i jeres skønne træhus. Det var en superdejlig oplevelse - huset og naturen omkring er pragtfuld, og vi nød det hele i fulde drag.
Og sikke en venlighed og imødekommenhed - det er simpelthen den bedste service. Vi kommer glad og gerne igen - og tusind tak for jeres væremåde.

Kh Ulla og co.

Hjemmeside 11-10-2019

Jytte Jensen

Tak for opholdet, selvom vi var 8 personer i alt var der rigelig med plads. Service var helt i top udført af lutter glade mennesker, omgivelserne fantastiske for by mennesker som os. Vi vil helt sikkert komme igen og kan varmt anbefale jer...

02-10-2019

Hanne-Charlotte

TAK modtaget på mail 🙏

25-08-2019

Heidi og familie

En hilsen fra det sønderjyske med tusind tak for en helt fantastisk oplevelse i det bette træhus.En hel uge fløj afsted.Vi var 4 voksne, 3 teenagere og 1 bulderbasse på 1 år afsted, og på intet tidspunkt manglede vi noget eller pladsen blev for trang. Faciliteterne var bare iorden over hele linjen.Alt i alt kan vi kun sige....tag afsted og oplev det Træhusets B&B....!

Hjemmeside 09-06-2019

Mette og Morten

Overnattede 2 gange hos jer, det er et ganske fortryllende sted og lækre hytter eller huse om man vil, vi kommer helt sikkert igen og vil gerne anbefale jeres sted til andre!

11-11-2018

Anni og Mogens

Tusind tak for en dejlig weekend!

Vi er vilde med Jeres flotte BnB hus, som har alle de nødvendige faciliteter for en perfekt weekend/ferie og den skønne natur som omgiver huset sætter bare prikken over i'et!

Det har været et rigtig dejligt ophold og vi er også begejstrede over den lækre morgenmad som vi nød i den flotte, store opholdsstue.

Vi vender bestemt tilbage og kan kun give Jeres fine BnB og Jeres gæstfrihed de varmeste og bedste anbefalinger!

09-08-2018

Inge Yndal Hansen

Det har været en meget fin service vi har fået hos jer. Huset er rigtig fint indrettet med fine køkken og badefaciliteter. Et meget hyggeligt sted, som vi varmt kan anbefale. Birgit og Inge Nordfyn

13-06-2018

Karol and Bozena

thank you for your dory stay in a b & b, very cool and peaceful place, you can very well rest, there is an equipped kitchen, a living room where you can play various games and watch TV, I RECOMMEND THIS PLACE.

10-05-2018

Niels Møller Andersen

Tusind tak for et dejligt ophold. Det kan vi helt sikkert godt gøre igen en anden gang. Super standard 👍

01-05-2018

Lenda & Bjørn

Tak for en skøn overnatning!Vi var heldige at vinde en overnatning i det grønne værelse - et stort og hyggeligt værelse med en dejlig seng og udgang til grønt område.Stor fælles opholdsstue med tv og alverdens spil - brætspil, airhockey og elektronisk dart - og gratis wi-fi (som også fungerede på værelset). Var lidt skeptiske, da vi hørte, at der var fælles badeværelse og toiletter, men det fungerede faktisk ganske godt,
idet der var tre toiletter og det hele var meget pænt og rent.Fine køkkenforhold med alt - også fryser - hvad man skal bruge, når man vil lave mad ”hjemme”. Dagli'Brugsen og bageren ligger meget tæt (3 minutter i bilen). Man kan dog bestille morgenmad, hvilket vi fik. Det var en lækker morgenmad - et stort udvalg af brød.
Derudover var der yoghurt med müsli, blødkogte æg, ost, pålæg, juice og kaffe.Vi vil helt klart anbefale dette sted til andre.

05-04-2018

Nicola

Jeg havde en skøn overnatning! 

Mit værelse var hyggeligt og elegant. Kæmpe stor opholdsstue, hvor man kunne slappe af, se fjernsyn, læse bøger, spille spil (meget børnevenligt). Badeværelse og toiletter var luksuriøse og rene. Der var køkken/spisestue til fri benyttelse. Ved grunden er der
udkigsposte med flot udsigt over Klejtrup sø. Jeg fik lækker morgenmad med juice og kaffe. Inden jeg skulle hjem, besøgte jeg Verdenskortet, som bestemt er et besøg værd når man er i området. Jeg kommer helt sikkert igen en anden gang.

Hjemmeside 31-03-2018

Linda Noskova

Thank you for a lovely stay, we enjoyed a lot hockey table, darts and chillin at sofa. It was what we needed to rest in nice and quiet place. Breakfast was so delicious. Thank you again.

26-03-2018

Britta Laugesen

What a fabulous place to stay! We were travelling from Sydney Australia, and were wanting a place to use as a home base while we explored the Danish country side and attend some family events. The B & B has a very spacious feeling to it, great lounge room
and kitchen, wonderful to come back to at the end of the day. Bedrooms and bathroom are great. The hosts are super friendly and very helpful. It is easy access to many places of interest and about 1 km up the road is a supermarket, bakery and pub! We will
definitely be back to enjoy some more. A home away from home for us.

12-02-2018

Birgit Mathiesen

Sikke et skønt sted, skønne hyggelige værelser. I opholdstuen er der aktiviteter for både børn og voksne :)


Tak for en dejlig weekend, jeg glæder mig til at komme igen.:)

11-02-2018

Marianne S. Andersen

Tusind tak for en rigtig hyggelig weekend i smukke omgivelser. Lækre værelser og opholdstue mm. Kan kun give mine bedste anbefalinger til stedet og ikke mindst det skønne værtspar.

11-02-2018

Ditte Hansen

Hyggeligt B&B. Med lækre og nye faciliteter.

Vi fik afholdt en mindre turnering i Air Hockey, med masser af grin til følge.

Jeg vil helt klart anbefale dette sted til andre.